Menü
21 °C
Akadálymentes változat

Elrejtett élménybirodalom...

Szolgáltatások

A Napsugárpark új lehetőségként nyitotta meg kapuit Bükön a játék, a kaland, a sport forrásaként.

 

2011-ben egy beszélgetés során kezdődött minden...
Mivel építőipari cégként kavicsbányánkban a termelés befejeződött, így a terület és a pályázati lehetőség is adott volt álmaink megvalósítására. Ezután hamar felgyorsultak az események, elkezdődhetett a tervezés, engedélyezések és hamarosan kinőtte magát egy több mint 3000 m2-es épület.

Fő célunk, hogy minden gyermek arcára mosolyt csaljunk, és a mai rohanó világban a családok egy felejthetetlen napot tölthessenek el együtt.

Játszóház (1700 m2)

Legkisebb felfedezőinknek, egy 80-100 m2  szivacsos területű, elkerített rész,mely különböző fejlesztő játok(is)helyet kaptak.:)

Kisebbeknek, egy egyemeletes labirintus ,különféle akadályokkal színesítve,illetve egy két emeletes játszólabirintus( melyben trambulin, hullámcsúszda, csőcsúszda labdatengerrel mászó alagúttal,)található:Továbbá játékkonyha tetrisz,nagyméretű építő kockák,tetrisz.

Nagyobbaknak egy 15 pályás trambulin ami akrobatikus elemekkel tarkítva, plusz egy 2 szintes "ugrótórony"is elhelyezésre került,ahol akár legyőzheted saját magad mert olyan bátor és ügyes leszel hogy le mertél ugraniii :)))
Továbbá Hófánk pálya,zárt foci pálya,Ninja Warrior pálya,egy 4 szintes izgalmas elemekkel kombinált labirintus rendszer közel 300 m2 -en (4 ágyús lövöldözővel, 3 pályás 15 m-es hullámcsúszdával, csőcsúszdás labdatengerrel) nyújt felejthetetlen kalandokat.

Ezen kívülbiciklik, triciklik,kismotorok, 1 nagy krokodilos légvár. Ha ügyesek, és gyorsak vagytok úgy mászhattok be a szájába, hogy még nem csukta össze,majd azután jöhet a csúszás!
Elektromos ,zsetonnal műkődő járművek és 2 db izgalmas "hurrikán"amivel pöröghettek,foroghattok kedvetekre!

Ha pedig a sok játék mellet megéheztetek vagy megszomjaztatok büfénk kínálatában biztos találtok nektek való finom ételeket, italokat!

Bowling

Bowling kedvelő vendégeink, baráti csapatok egy modern 2 pályás, UV fénnyel ellátott pályán kapcsolódhatnak ki, melyből a gyerekek is kivehetik a részüket, és a siker érdekében még egy kis segítséget nyújtunk oldalfal segítségével,így garantált lesz a találat és a sikerélmény!:))…

Fitness terem

Az emelten található a 2 pályás amerikai fallabda pálya, a mozogni, edzeni vágyó hölgyeknek, és uraknak a gépekkel felszerelt fitness terem áll rendelkezésre.

A szabadban lévő szórakozási lehetőségeink

15 elemes játszótér, 9 lyukú mini golf pálya, homokozó.Ami mellett illemhelyiségek is találhatóak!

Reméljük a nap végére mindenki jól elfáradva, feltöltődve és élményekben gazdag emlékekkel távozik tőlünk! Mi pedig bízunk abban hogy hamarosan újra üdvözölhetünk benneteket, hogy ismét egy izgalmas napnak nézzünk elébe együtt, hiszen minden álmunk hogy ti boldogok legyetek nálunk és mosolyogva, fáradtan és ezzel a mondattal távozva ”Na anya csak még egy utolsót” hagyjátok el a parkunkat!